(Poistunut julkaisusta)

Eläkeasiantuntija
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018

Haemme kahta eläkeasiantuntijaa Varman eläkekäsittelypalvelut-osastolle

Haemme joukkoomme asiakaspalvelusta innostuvia tiimipelaajia, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot ja aito palveluhenkinen asenne. Osaat priorisoida tehtäviä ja saat tulosta aikaan tiivistahtisessa työssä. Olet tarkka, tehokas ja viihdyt myös numeroiden parissa. Sinulla riittää intoa kehittää työtä ja kehittyä itse osaajana. Etuna on eläkkeen laskennan osaaminen.

Osastomme tehtävä on työeläkkeen laskenta ja eläkepäätösten antaminen sekä kansallisin että EU-säännöin. Lisäksi vastuullamme on asiakaspalvelu puhelimitse ja kirjallisesti, järjestelmäkehitykseen liittyvä työt ja olemme aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa ja yhteistyöryhmissä. 

Odotamme Sinulta

  • kiinnostusta eläkeasioihin
  • kokemus eläkekäsittelystä on eduksi
  • intohimoa asiakaspalvelutehtäviin eri kanavissa
  • positiivista asennetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • soveltuvaa ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa
  • ruotsin kielen taito on eduksi


Tarjoamme hyvän perehdytyksen mukavassa työympäristössä, mielenkiintoiset työtehtävät sekä osaavat ja kivat työkaverit.

Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Uudistetut tilamme tukevat uutta työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Tule mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme tekemään hyvää työtä ilolla ja intohimolla!

 

Lisätietoja

Lisätietoja antaa eläkekäsittelypäällikkö Meri Seiskari-Koskela, puh. 040 842 9566 (23.7. klo 13-14 ja 25.7. klo 9-10) ja eläkekäsittelypäällikkö Minni Koskinen, puh. 050 554 6887 (6.8 klo 13-14 ja 8.8. klo 9-10).

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 18.8.2018.