Eläkeasiantuntija, kesätyö, Ilmarinen
Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus visioida rohkeasti sekä luoda ja kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta ja se on iso vastuu. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Haemme asiakkaallemme Ilmariselle Eläkeasiantuntijan tehtävään kahta kesätyöntekijää palvelu- ja muutoksenhakutiimiin. Töitä on tarjolla kokopäiväisesti toukokuun alusta elokuun loppuun saakka.

Pääset mukaan tiimiin, jossa palvellaan sekä Ilmarisen työkyvyttömyyseläkkeiden- ja ammatillisen kuntoutuksen ratkaisuprosessia. Lisäksi tiimissä vastataan työkyvyttömyyseläkkeiden ja ammatillisen kuntoutuksen muutoksenhausta.

Toisen kesätyöntekijän työnkuva keskittyy lähinnä työkyvyttömyyseläkkeiden ja ammatillisen kuntoutuksen alkupään tehtäviin, kuten alkukäsittelytehtäviin, asiakirjojen luokitteluun, sähköpostilaatikoiden hoitoon, kulukorvausten käsittelyyn sekä muihin prosessia tukeviin tehtäviin. Työssä vaaditaan tarkkuutta, tehokkuutta sekä innokkuutta myös rutiininomaisten tehtävien hoitoon.

Toinen kesätyöntekijä työskentelee pääsääntöisesti työkyvyttömyyseläkkeiden ja ammatillisen kuntoutuksen muutoksenhaun prosessia tukevissa työtehtävissä. Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse on keskeisessä osassa työtä. Tehtävässä vaaditaan palveluhenkisyyttä ja kykyä kohdata asiakas kärsivällisesti myös vaativissa asiakaspalvelutilanteissa.

Kesätyöntekijänä pääset tekemään töitä erittäin kokeneen asiantuntijajoukon kanssa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä myös työkyvyttömyyseläkeosaston muiden tiimien sekä vakuutuslääkäreiden kanssa. Tule siis mukaan porukkaan, jossa tehdään töitä vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi.

Edellytämme sinulta

-Korkeakouluopintoja (esim. sosiaalitieteet, oikeustieteet, yhteiskuntatieteet, sosionomi, tradenomi). Voit olla opiskelija tai vastavalmistunut
-Sujuvia tietoteknisiä valmiuksia, sillä käytössä on useita eri järjestelmiä
-Palveluhenkistä ja asiakaslähtöistä asennetta
-Itseohjautuvaa työskentelytapaa
-Kykyä priorisoida työtehtäviä
-Aiempi työkokemus esim. Kelasta tai toisesta eläkeyhtiöstä on eduksi
-Englannin ja ruotsin kielen osaaminen on eduksi, mutta ei välttämätöntä

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri. Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani -vastuullisesti sinua varten.

Vaikuttaako hyvältä? Hae tehtävään viimeistään 30.1.2022 mennessä, mutta älä turhaan odottele, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisääthän hakemukseen CV:n. Adecco huolehtii rekrytointiprosessista ja hakijaviestinnästä, mutta valittu työntekijä työllistyy suoraan Ilmariselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccon rekrytointikonsultit Maiju Pussinen (maiju.pussinen@adecco.fi, 046 876 0349) ja Laura Jordan (laura.jordan@adecco.fi, 040 523 2706)

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot