Eläkeasiantuntija, kesätyö, Ilmarinen
Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Tule rakentamaan kanssamme parempaa työelämää

Ura Ilmarisessa on mahdollisuus visioida rohkeasti sekä luoda ja kokea parempaa työelämää. Suomen johtavana työeläkevakuuttajana vaikutamme toimialan kehitykseen ja työelämän uudistumiseen omalla esimerkillämme joka päivä. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen työeläketurvasta ja se on iso vastuu. Ura Ilmarisessa ei ole vain näköalapaikka vaan myös näytön paikka. Haluamme, että jokaisen työntekijän osaaminen pääsee parhaalla tavalla esiin.

Haemme asiakkaallemme Ilmariselle kesätyöntekijää Eläkeasiantuntijan tehtävään. Töitä on tarjolla toukokuun alusta elokuun loppuun saakka.

Etsimme Sinua, joka olet juuri valmistunut tai ihan opiskelujesi loppusuoralla. Pääset mukaan tiimiin, jossa hoidetaan työkyvyttömyyseläkkeiden harkinnanvaraista ratkaisutyötä ja päätöksenantoa sekä niihin liittyvää asiakaspalvelua. Työssäsi pääset pidentämään asiakkaidemme työuria työkyvyttömyyseläkkeen ja ammatillisen kuntoutuksen keinovalikoimaa hyväksi käyttäen.

Työsi keskittyisi lähinnä työkyvyttömyyseläkeprosessin tehtäviin, jossa vaaditaan kykyä ja rohkeutta itsenäiseen ratkaisutyöhön sekä hyviä soveltamisen valmiuksia. Lisäksi ennen kaikkea kykyä ja halua toimia asiakaslähtöisesti. Työ edellyttää sujuvia tietoteknisiä taitoja, sillä käytössä on useita eri järjestelmiä.

Kesätyöntekijänä pääset tekemään töitä erittäin kokeneen asiantuntijajoukon kanssa. Tiimi tekee tiivistä yhteistyötä myös vakuutuslääkäreiden kanssa. Tule siis mukaan porukkaan, jossa tehdään töitä vastuullisesti asiakkaiden parhaaksi.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat
-työkyvyttömyyseläkehakemuksiin liittyvät ratkaisutehtävät sekä muut prosessia tukevat tehtävät
-asiakaspalvelutyö puhelimitse ja sähköpostitse
-päivittäinen yhteistyö ammatillisen kuntoutuksen asiantuntijoiden ja asiantuntijalääkäreiden kanssa

Edellytämme sinulta
-korkeakoulu- tai yliopistotason opintoja esimerkiksi yhteiskunta-, oikeus- tai sosiaalitieteiden aloilta.
-palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä asennetta
-sujuvia tietoteknisiä valmiuksia, sillä käytössä on useita eri järjestelmiä
-itseohjautuvaa työskentelytapaa
-kykyä priorisoida työtehtäviä

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee
-Sujuva englannin kielen taito, ruotsin kielen taito on eduksi.

Miksi Ilmariseen?

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on työpaikka, jossa jokainen pystyy vaikuttamaan työnsä suuntaan. Se tarkoittaa selkeitä tavoitteita, ketteriä toimintatapoja ja jaettua johtajuutta. Olemme joukkue, jonka arvo ja arvot on helppo tunnistaa. Kaiken lähtökohtana on aidosti välittävä kulttuuri. Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Olemme vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Vaikuttaako hyvältä? Hae tehtävään viimeistään 30.1.2022 mennessä, mutta älä turhaan odottele, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisääthän hakemukseen CV:n. Adecco huolehtii rekrytointiprosessista ja hakijaviestinnästä, mutta valittu työntekijä työllistyy suoraan Ilmariselle.

Lisätietoja tehtävästä antavat Adeccon rekrytointikonsultit Maiju Pussinen (maiju.pussinen@adecco.fi, 046 876 0349) ja Laura Jordan (laura.jordan@adecco.fi, 040 523 2706)

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot