(Poistunut julkaisusta)

Eläkealan asiantuntija
Porasto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen

ELÄKEALAN ASIANTUNTIJAA

järjestelmäkehitykseen ja eläkepäätösten valmisteluun

Haemme joukkoomme eläkealan asiantuntijaa, jonka tehtäviin kuuluu Poraston eläkkeiden rekisteröinti- ja maksatusjärjestelmän kehittäminen. Tehtäviin voi kuulua myös muiden järjestelmien kehitystyötä. Henkilön tehtävänä on suunnitella, määritellä ja testata järjestelmiä sekä hoitaa käyttäjätukea yhdessä muiden järjestelmäkehittäjien kanssa. Työhön kuuluu myös eläkepäätösten valmistelua ja eläkkeiden laskentaa. Tarkka tehtävänjako järjestelmäkehityksen ja eläkepäätösten valmistelun välillä päätetään valittavan henkilön työkokemuksen ja koulutuksen perusteella.

Tehtäväkenttä kattaa koko eläketurvan, niin lakisääteisen kuin lisäturvankin, neuvonnasta eläkkeiden vastuunjakoon. Eläkepäätösten valmistelussa työhön kuuluu yhteydenpito eläkelaitoksiin, vakuutettuihin ja eläkkeensaajiin. Järjestelmäkehityksessä työskentely tapahtuu puolestaan tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme, asiakkaidemme ja ulkoisten konsulttien kanssa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa, vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutasoista koulutusta. Työeläkealan työkokemus on eduksi. Numerotarkkuus, suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito, vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus ja positiivinen asenne takaavat onnistumisen tehtävässä.

Lisätietoja antavat arkisin kello 9.00 – 15.00 eläkejohtaja Henri Ala-Honkola, puh. 040 541 8448 ja varatoimitusjohtaja Asko Kinnunen, puh. 050 500 2431.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.2.2018 Henri Ala-Honkolalle sähköpostitse henri.ala-honkola@porasto.fi.