(Poistunut julkaisusta)

Eläinvastaava
Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistykset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Haemme eläinosaajaa vastaamaan 4H-kotieläinpihojemme eläintoiminnasta kesällä 2018!

Eläinvastaavan tehtäviin kuuluu kesän aikana eläinten yleisestä hyvinvoinnista, eläinten ruokinnasta sekä laidun- ja karsina-alueiden ylläpidosta vastaaminen. Eläinvastaava suunnittelee yhdessä leirien vastuuohjaajien kanssa leirien eläinohjelman käytännön toteutuksen sekä muun eläimiin liittyvän toiminnan. Eläinvastaava suunnittelee eläintenhoidon koko kesän ajaksi ja toimii eläintenhoitajaharjoittelijoiden ohjaajana. 

Kevään aikana eläinvastaava hoitaa eläimiin liittyvien materiaalien tilaukset sekä järjestää eläinten kuljetukset kotieläinpihoille.

Edellytämme, että eläinvastaava on joko jo valmistunut tai eläinalaa opiskeleva henkilö (esimerkiksi eläinlääketieteellinen, eläintenhoitaja -opintolinjat tai maa- ja metsätieteellisen tiedekunnan soveltuvat opintolinjat), jolla on myös käytännön osaamista ja kokemusta eläintenhoidosta ja kotieläinpihan eläinlajeista. Eduksi katsomme hyvät kontaktit alan toimijoihin eli esimerkiksi tavarantoimittajiin ja oppilaitoksiin. Tehtävän hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön. 

Eläinvastaavan työaika on 7,5 h päivässä välillä 1.6.-31.8.2018. Keväällä maaliskuun ja toukokuun välillä työtunteja kertyy vaihtelevasti. Kevään aikana eläinvastaava voi hoitaa tilauksia ja kesän valmisteluun liittyviä tehtäviä joko Pauligin huvilalla Töölössä, Katrinebergin kartanossa Vantaalla tai kotoaan käsin. Eläinvastaavan palkka on valitun henkilön kokemuksesta riippuen 1700-1900 euroa/kk välillä 1.6.-31.8.2018. Kevään aikana tehdystä työstä palkka maksetaan tuntiperusteisesti 11 euroa/h. 

Haemme sinua; oma-aloitteinen, energinen ja kokonaisuuksia hyvin haltuun ottava eläinosaaja. Tässä on unelmien kesätyöpaikka, jossa pääset työskentelemään upeissa Glimsin talomuseon ja Katrinebergin kartanon ympäristöissä!

Lue lisää ja hae työpaikkaa nettisivuiltamme!