(Poistunut julkaisusta)

Eläinterveydenhuollon tuotespesialisti
Triolab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2020

Haemme eläinterveydenhuollon tuotespesialistia Turun, Tampereen tai Helsingin toimipisteeseemme.

Pääasiallisena työtehtävänäsi on eläinterveydenhuoltoon tarkoitettujen laboratoriolaitteiden ja -tarvikkeiden myynti, markkinointi ja tuotetuki Etelä-Suomen alueella, sekä Baltian myyntiorganisaation tukeminen. Asiakaskuntaasi ovat mm. yksityiset ja kunnalliset eläinlääkäriasemat ja -sairaalat. Lisäksi sinulla on työssäsi merkittävä rooli tuotevalikoimamme sekä asiakassuhteidemme kehittämisessä ja vahvistamisessa yhteistyössä muun organisaatiomme kanssa.

Odotamme sinulta työtehtäviin soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä erityisesti intoa ja halukkuutta asiakaslähtöiseen kenttätyöhön. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielen taito on plussaa. Ajokortinkin tarvitset. Olet valmis matkustamaan kotimaassa viikoittain.

Tarjoamme myyntihenkisellä asenteella varustetulle avoimelle ja sosiaaliselle osaajalle mielenkiintoisen ja haastavan työn reilussa ja mutkattomassa, töitä tosissaan tekevässä organisaatiossa sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi sähköpostitse 31.8.2020 mennessä osoitteeseen rekry@triolab.fi.