Eläintenhoitaja, osa-aikainen
Jyväskylän yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Tavoitteenamme on hyvinvoiva ja osaava ihminen. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Vaalimme tutkimuksen ja koulutuksen tasapainoa sekä ajattelun avoimuutta. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.


Bio- ja ympäristötieteiden laitoksella tehdään kansainvälisesti arvostettua tutkimusta ja koulutetaan maistereita ja tohtoreita akvaattisten tieteiden, biologian, ekologian ja evoluutiobiologian, solu- ja molekyylibiologian sekä ympäristötieteen aloilla. Laitos sijaitsee Jyväsjärven rannalla modernissa rakennuksessa, jossa on hyvin varustetut laboratoriotilat ja laitteistot.

Haettavana on
eläintenhoitajan
osa-aikainen (75 % työaika) tehtävä alkaen 1.12.2019 tai mahdollisimman pian sen jälkeen toistaiseksi.

Eläintenhoitajan tehtävässä painottuu bio- ja ympäristötieteiden laitoksen koe-eläinten hoitaminen ja sen käytännön joustava suunnittelu ja toteutus yhteistyössä tiloja käyttävien tutkijoiden kanssa sekä tarvittaessa koejärjestelyissä avustaminen. Tehtäviin kuuluu eläinten perushoito ja puhtaanapito, hyvinvoinnin tarkkailu ja eläinkirjanpitotehtävät, rehujen valmistus, tilojen siivous, tiskaus, autoklavointi ja jätehuolto. Lisäksi tehtäviin kuuluu muita esimiehen määräämiä laitoksen perustehtäviä. Tehtävät painottuvat viikonloppuihin, haettava eläintenhoitajan viikkovapaapäivät järjestetään arkipäivinä. 75 % osa-aikaisuus sijoittuu siten, että lomakausien ulkopuolella eläintenhoitajan työaika on esimerkiksi keskiviikosta sunnuntaihin noin 3,5 tuntia/ päivä ja lomakausina 7,35 h/päivä.

Eläintenhoitajalta edellytetään eläintenhoitajan ammattitutkinto (suuntautumisvaihtoehtona koe-eläinten hoito) tai koe-eläinhoitajan erikoisammattitutkinto, tai muuta soveltuvaa tutkintoa ja alan työkokemusta. Eläintenhoitajalta edellytetään riittävä suomen kielen taito. Tehtävän hoitamisessa edesauttaa kokemus vastaavista koe-eläinten hoitoon, kohteluun ja käsittelyyn liittyvistä tehtävistä. Hyvät tietojenkäsittelytaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Eläintenhoitajan tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilöstön tehtävien vaativuustason 4 perusteella. Kuukausipalkka työsuhteen alkaessa on noin 2060 - 2400 euroa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.


Tehtävään ensimmäistä kertaa valittaessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja: Yliopistonlehtori Esa Koskela puh. 040 805 3895 tai professori Jari Ylänne puh. 050 428 5273.

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:


1) Ansioluettelo (cv)
2) Muu liite, jolla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään.

Hakemus tulee jättää viimeistään 22.11.2019 sähköisellä hakulomakkeella.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313564
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 22.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä