Eläinrakkaita siivousalan ammattilaisia eläinlääkäriasemille Helsinkiin
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021

Coorilaisten lauman kasvaessa pääkaupunkiseudulla, etsimme nyt ammattitaitoisia

SIIVOOJIA

huolehtimaan asiakkaamme eläinlääkäriasemien siisteydestä ja puhtaudesta.

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 
Coor on pohjoismaalainen kiinteistöpalvelualan yritys. Suomessa meitä coorilaisia on jo noin 1200. Tarjoamme henkilöstöllemme kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia työn ohessa. Panostamme etenkin hyvään työilmapiiriin ja työssä jaksamiseen. 

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen, jossa viikkotunteja on 10. Tämä työ sopii etenkin iltavirkuille, sillä työvuorot ovat arki- iltaisin 20.30 -22.30. Työvuorot käyvätkin kätevästi esimerkiksi opintojen lomaan. Asiakaskohteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Käpylässä ja Kampissa. Palkkaus tehtäviin on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Huolehdimme siitä, että saat asiakaskohteeseen ja Coorin toimintatapoihin kattavan perehdytyksen.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Tässä tehtävässä tarkkuus ja huolellisuus ovat erityisen isossa roolissa. Työsi jälki on tärkeää, ja olet mukana huolehtimassa eläinpotilaiden, eläinlääkäriaseman henkilökunnan ja eläinten omistajien työpäivien ja potilaskäyntien terveysturvallisuudesta. 
Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ainakin vuoden ajalta vastaavan kaltaisista aseptiikan osaamista vaativista siivoustöistä esimerkiksi eläinlääkäriasemalta, terveysasemalta tai sairaalasta. Tarvitset työtehtävissä onnistumiseen sujuvaa suomen kielen taitoa.

Potilaat ovat karvaisia, suomuisia, höyhenpukuisia ja muita eläinystäviä, joten eläinrakkaus on tehtävässä valttia. Huomaathan, että  tässä tehtävässä altistut eläinpölylle.

Mitä seuraavaksi?
Haukutko jo innosta päätteen ääressä? Mahtavaa, laita meille hakemus tulemaan yhdessä hännän heilautuksessa, kuitenkin viimeistään 26.10. mennessä. Hakemukselle ei tarvitse liittää erillistä ansioluetteloa tai hakukirjettä, toivomme tuolloin että kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi hakulomakkeella. Muistathan kertoa meille kumpi sijainti sinulle sopisi paremmin Käpylä vai Kamppi.

Lisätieoja tästä työpaikasta antaa palvelupäällikkö Tanja Paulasaari-Aho sähköpostitse tanja.paulasaari-aho@coor.com.

Löydät meidät coorilaiset myös somesta Instagramista (coor_suomi), Facebookista (Coor Finland) sekä LinkedInistä (Coor).

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja - kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot