(Poistunut julkaisusta)

Eläinrakas siivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Oletko reipas ja tunnollinen eläinten ystävä? Etsitkö liikkuvaa ja itsenäistä osa-aikatyötä?

 

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, jatkathan lukemista, sillä haemme nyt siivoustiimiimme

 

ELÄINRAKASTA SIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön NURMEKSEEN. Työssäsi pääset huolehtimaan yritysasiakkaamme terveydenhuollon tilojen puhtaudesta sekä positiivisesta asiakaskokemuksesta. Työ sisältää siivousta sekä käsi- että konemenetelmin. Kohteessa työskennellään maanantaista perjantaihin klo: 14:00 jälkeen, ja työtunteja sinulle kertyy viikossa 7,5 h. 

 

Tässä tehtävässä hakijalta ei vaadita aikaisempaa siivouskokemusta tai koulutusta, mutta alan kokemus katsotaan toki eduksi. Ennen kaikkea toivomme hakijalta reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä! Toivomme hakijalta myös  erityistä tarkkuutta sekä joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalta. Luotettavuus, itseohjautuneisuus sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat valttikorttejasi tässä tehtävässä!

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta!