(Poistunut julkaisusta)

Eläinrakas iltasiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019

Oletko iltavirkku eläinten ystävä? Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä on sinulle juuri oikea työpaikka, etsimme nimittäin

 

ILTASIIVOOJAA VANTAAN TAMMISTOON

 

Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme toimitilojen siisteydestä reippaalla työotteella, ystävällisiä asiakaskohtaamisia unohtamatta. Työajat eivät ole ne tavallisimmat: työtä tehdään iltaisin klo 17.30 - 00.00, viitenä päivänä viikossa, yhteensä 32,5 h / vko. Palkkaluokka tässä kohteessa on KIPA TES 3.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tässä kohteessa työskentelyyn tarvitaan myös oma auto tai muu valmius päästä työpaikalta kotiin vuoron päätyttyä, sillä julkisen liikenteen vuorovälit ovat yöaikaan kohteen lähellä melko pitkät.

 

Tarjoamme vakityön lisäksi työympäristön, jossa karvakavereita piisaa, hyvän tiimin ja ison talon henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet. Käytössäsi on mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 28.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.