(Poistunut julkaisusta)

Eläinrakas iltasiivooja Tampereelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Oletko iltavirkku eläinten ystävä? Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä on sinulle juuri oikea työpaikka!

 

Etsimme nimittäin reippaaseen tiimiimme

 

ILTASIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Tampereelle. Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme toimitilojen siisteydestä reippaalla työotteella, ystävällisiä asiakaskohtaamisia unohtamatta. Työajat eivät ole ne tavallisimmat: työtä tehdään arki-iltaisin klo 22-01 välillä.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tässä kohteessa työskentelyyn tarvitaan myös oma auto tai muu valmius päästä työpaikalta kotiin vuoron päätyttyä, sillä julkisen liikenteen vuorovälit ovat yöaikaan kohteen lähellä melko pitkät.

 

Tarjoamme vakityön lisäksi työympäristön, jossa karvakavereita piisaa, hyvän tiimin ja ison talon henkilöstöedut ja etenemismahdollisuudet. Käytössäsi on mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot ja liikunta- ja kulttuurisetelit!

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner