(Poistunut julkaisusta)

Eläinrakas aamusiivooja (määräaikainen)
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Oletko aamuvirkku eläinten ystävä? Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa sisätyötä? Meillä on sinulle juuri oikea työpaikka, etsimme nimittäin

 

AAMUSIIVOOJAA VANTAAN TAMMISTOON

 

Tehtäväsi on huolehtia asiakkaamme toimitilojen siisteydestä reippaalla työotteella - ystävällisiä asiakaskohtaamisia unohtamatta. Työajat ovat maanantaista-perjantaihin klo. 6.00-8.00, yhteensä 10 h / vko. Palkka tehtävässä on KIPA TES 3 mukaan. Työt kestävät alustavasti syyskuuhun 2019 asti, mutta jatkosta on mahdollista sopia. 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! 

 

Tarjoamme työn lisäksi työympäristön, jossa karvakavereita piisaa, hyvän tiimin, uramahdollisuuksia ja ison talon henkilöstöedut. Käytössäsi on mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot ja liikunta- ja kulttuurisetelit.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, laitahan työhakemusta tulemaan mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, kuitenkin että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset.