Eläinlääkäri - Oulu
Oulun Eläinklinikka Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2021
Oulun Eläinklinikka on yksilöllisen ja laadukkaan palvelun tarjoava eläinlääkäriasema, jossa hoidetaan kissojen, koirien, jyrsijöiden ja lintujen lisäksi myös eksoottisia eläimiä. Oulun Eläinklinikalla lemmikkisi saa monipuolista hoitoa ja huolenpitoa perusterveydenhuollosta vaativiin ortopedisiin leikkauksiin saakka.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Oulun Eläinklinikka Oy:lle eläinlääkäriä osaksi laaja-alaista asiantuntijatiimiä. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai syksyllä 2021.
Meillä pieneläinlääkärinä työpäiväsi aikana pääset kohtaamaan lemmikkieläimiä ja heidän omistajiaan hyvin erilaisten tarpeiden keskellä. Työsi tukena on joukko erittäin ammattitaitoisia kollegoja ja klinikkaeläintenhoitajia. Klinikan korkea varustelutaso mm. magneetti ja röntgen mahdollistavat laajan palveluvalikoiman ja näin myös monipuolisen työnkuvan.   
Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta hoitotyötä ja kenties myös neurologiaa kohtaan. Olet koulutukseltasi eläinlääketieteen kandidaatti tai jo valmis eläinlääkäri (ELL). Persoonaltasi olet kehittämishaluinen ja organisointikykyinen. Työskentelytyylisi on asiakas- ja potilaslähtöinen etkä hätkähdä vaikka työpöydällesi kasaantuu mitä erilaisempia asioita ja tilanteita. Olet aktiivinen, joustava, yhteistyökykyinen ja toimeen tarttuva sekä sujuvan suomen kielen taidon omaava tiimityöskentelijä.
Korkealaatuinen hoito, paras mahdollinen asiakaskokemus ja hyvinvoiva työyhteisö ovat työmme kulmakiviä, joiden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi työskentelemme yhdessä jatkuvasti. Tarjoamme sinulle antoisan ja mielenkiintoisen työn lemmikkieläinten parissa. Meillä on hyvät (kansainväliset) koulutusmahdollisuudet halutessasi jatkokehittää osaamistasi. Meillä työskentelet arkipäivisin ja tarpeen mukaan lauantaisin, mutta halutessasi voit osallistua myös päivystystyöhön. Yrityksemme johto on tiiviisti mukana lemmikkien hoitotyössä, joten meillä johtaminen ja päätöksenteko tapahtuu lähellä arkea.
Kiinnostuitko tehtävästä? Jos vastasit kyllä, niin lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera heti, kuitenkin viimeistään 20.6.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat
Jos sinulla on jotakin kysyttävää tehtävään liittyen, niin voit olla yhteydessä Eilakaislan Anu Grekulaan. Parhaiten tavoitat Anun numerosta 0400 270 940 keskiviikkona 16.6. klo 14-15.  

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459992
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa