(Poistunut julkaisusta)

Ekstraajia työvaatepesulaan
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Etsimme kahta ekstraajaa nuorekkaaseen tiimiimme Oulun työvaatepesulaan.  

Työ sisältää muun muassa pyykin lajittelua, viikkausta ja erilaista tekstiilien korjausta. Tässä työssä olet tärkeässä osassa palveluketjuamme. Työsi tärkein tehtävä on huolehtia, että asiakkaillamme on aina puhtaita ja siistejä tekstiilejä käytössään.  

Etsimämme henkilö on joustava tiimipelaaja, joka sopeutuu nopeasti vaihtuviin tilanteisiin. Jos olet oma-aloitteinen ja nopea liikkeissäsi, olet juuri oikea henkilö tähän työhön.  Työtä tehdään seisten ja työ on fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto helpottaa työssä menestymistä. 

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot.  Työturvallisuuden takia työhön valittavilta edellytetään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. 

Työtunteja on 0-37,5 viikossa. Työ on vuorotyötä ja työvuorot sijoittuvat klo 6-22 välille. Tarvittaessa teemme myös yövuoroa. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan. Työ alkaa toukokuussa 2020 ja tehtävässä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen.

Palveluesimiehemme Virpi Sivonen-Ulkuniemi antaa lisätietoa tehtävästä. Hänet tavoitat sähköpostitse virpi.sivonen-ulkuniemi@lindstromgroup.com tai puhelimitse 040 194 5851.

Jos koet olevasi juuri sopiva ekstra energiseen tiimiimme, lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemma kautta 29.2.2020 mennessä.