(Poistunut julkaisusta)

Ekstraajia tuotantotyöntekijöiksi
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Etsimme kahta ekstraajaa tuotantotyöhön nuorekkaaseen tiimiimme Oulun mattopesulaan! 

Etsimämme henkilöt ovat joustavia tiimipelaajia, nopeita liikkeissään sekä oma-aloitteisia. Henkilöiden tulee kyetä toimimaan tehokkaasti myös kiireen keskellä. Töitä tehdään seisten ja työ on fyysisesti raskasta.  Erittäin hyvä fyysinen kunto helpottaa työssä menestymistä. Työtehtäviin kuuluvat vaihtomattojen konepesu, viikkaus, kuivaus, lajittelu, pakkaus ja korjaus. 

Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta alalta tai alan koulutusta, tärkeämpää on positiivinen asenne työntekoon ja halu oppia uutta. Opetamme kaikki työssä tarvittavat taidot.  Työturvallisuuden takia työhön valittavilta edellytetään 18 vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa ja koska teemme työtä tekstiilien parissa, työ ei sovi allergikoille. Työ on kolmivuorotyötä ja työaika on 0-40h/vko. Työssä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen. Palkkaus määräytyy tekstiilihuoltoalan TES:n mukaan.  

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään, kysy rohkeasti lisää. Palveluesimiehemme Virpi Sivonen-Ulkuniemi antaa lisätietoa tehtävästä. Virpin tavoitat sähköpostitse virpi.sivonen-ulkuniemi@lindstromgroup.com tai puhelimitse 040 194 5851. 

Jos koet olevasi juuri sopiva ekstra energiseen tiimiimme, lähetä hakemuksesi 29.2.2020 mennessä sähköisen hakulomakkeen kautta. Työ alkaa 1.4.2020.