(Poistunut julkaisusta)

Ekonomisti
Suomen Vuokranantajat

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Innostutko vaikuttamisesta ja asuntomarkkinoista? Oletko loppumattoman kiinnostunut tilastoista, aikasarjoista ja taloudesta? Hienoa, sillä etsimme nyt ammattitaitoiseen, iloiseen ja energiseen asiantuntijatiimiimme asuntomarkkinat hallitsevaa ekonomistia.

Suomen Vuokranantajien ekonomistina pääset suunnittelemaan, koordinoimaan ja luomaan järjestön tutkimustoimintaa sekä tarjoamaan tietoa asuntomarkkinoista osana järjestön viestintä- ja vaikuttamistiimiä. Tukenasi on vuokraustoiminnan ja vuokra-asuntomarkkinoiden huippuasiantuntijoita. Tehtävä on järjestössämme uusi.

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan akateemista tutkintoa taloustieteessä, näyttöä tilastotietokantojen hallitsemisesta, halua kehittyä vaikuttavaksi esiintyjäksi, intohimoa tilastoja ja graafeja kohtaan sekä terävää kynää. Liikut ketterästi sosiaalisessa mediassa ja haluat kehittyä viestinnässä.

Arvostamme aiempaa kokemusta asunto- ja vuokramarkkinoista sekä ymmärrystä yksityisten vuokranantajien toiminnasta vuokramarkkinoilla, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä asuntomarkkinoiden asiantuntijana.

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön, mahtavat työkaverit, kauniit toimitilat, kilpailukykyiset edut ja tehtävän, joka on joka päivä haastavaa ja palkitsevaa. Saat mahdollisuuden kehittyä asuntomarkkinoiden huippuasiantuntijaksi.

Toimistomme sijaitsee Helsingin Kampissa yhdessä kaupungin kauneimmista rakennuksista ja etätöiden tekeminen on myös mahdollista. Toimistollamme työskentelee 11 motivoitunutta, iloista ja innovatiivista ammattilaista.

Lähetä CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen tuomas.viljamaa@vuokranantajat.fi 21.10. mennessä. Kerro hakemuksessasi kahdesta mielestäsi olennaisesta talouden tunnusluvusta. Lisätietoja tehtävästä voi kysyä 14.10. klo 14-16 ja 16.10. klo 13.30-15.00, yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomas Viljamaa, p. 0407235821.