(Poistunut julkaisusta)

Ekonomisti
Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Suomen suurin palkansaajakeskusjärjestö SAK hakee

ekonomistia

Taloustieteen ammattilaisena sinulla on laaja ymmärrys talouspolitiikasta ja työmarkkinoista. Meillä vastaat erityisesti makrotalouteen ja kauppapolitiikkaan liittyvien asioiden valmistelusta. Lisäksi johdat itsenäisiä projekteja ja toimitat erilaisia materiaaleja, kuten SAK:n työmarkkinakatsausta. Laadit myös muita talouspoliittisia analyyseja tarpeen mukaan ja tuotat taloudellista dataa ja vaikutusarvioita muiden asiantuntijoidemme työn tueksi.

Sinulla on kyky puhua erityyppisille yleisöille ja tuottaa teksti- ja videoblogeja sekä somesisältöjä yhteistyössä viestintäyksikkömme kanssa. Osana toimenkuvaasi palvelet mediaa ja edustat keskusjärjestöä valtionhallinnon ja järjestöjen yhteisissä työryhmissä. 

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto taloustieteistä ja mielellään jo muutaman vuoden työkokemus talouspolitiikan asiantuntijatehtävistä. 

Toimistomme sijaitsee Helsingin Hakaniemessä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja sosiaalisen työyhteisön sekä keskeisen paikan edistää palkansaajien hyvinvointia muuttuvassa työelämässä. Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen palkkaus ja muut työehdot määräytyvät Ay-toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja antaa johtaja Hannu Jouhki, puh. 040 669 0519. Hakemuksen ja CV:n pyydämme toimittamaan osoitteeseen mari.laaka@sak.fi tiistaihin 20. elokuuta kello 16:een mennessä. Tutustu tarkemmin Suomen suurimpaan palkansaajien keskusjärjestöön: www.sak.fi