(Poistunut julkaisusta)

Ekonomikonsult
Greenstep Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Vi söker en erfaren bokförare till rollen som ekonomiförvaltnings konsult till Vasas växande bokföringsteam.

Din arbetsbild är varierande och består av olika uppgifter kring dina kunders ekonomiförvaltning, bokföring, bokslut och beskattning. En viktig del av ditt jobb är kommunikation, rådgivning och rapportering gentemot kunden.  Vi erbjuder ett arbete där du har möjlighet att använda just dina styrkor och bredda och utveckla din yrkeskunskap.

Greenstep kommer att ta ett kliv på den internationella marknaden och i den här rollen kommer du senare att få ypperliga möjligheter att jobba i Stockholm.

 

Vad vi förväntar oss av dig?

  • Du har lämplig utbildning, (t.ex. tradenom, ekonomie magister) och möjligtvis KLT- examen
  • Du har minst 5 års erfarenhet av bokföringsarbete. Tidigare arbetserfarenhet från bokföringsbyrå är en merit.
  • Erfarenhet av att självständigt upprätta bokslut
  • Arbetet förutsätter flytande kunskaper i finska och engelska. För att kunna arbeta i Stockholm behövs flytande kunskaper i svenska.

Som person är du social och uppskattar en öppen arbetsatmosfär. Du vill aktivt utveckla ditt kunnande och din yrkeskunskap. Du lär dig snabbt nya system inom ekonomiförvaltning och du har redan erfarenhet av elektroniska system.  Erfarenhet av NetSuite- och/eller Netvisor systemen ses om en merit.

 

Varför Greenstep?

Hos oss får du en inspirerande miljö, duktiga och kvalitetsmedvetna kollegor som gillar kombinationen av ekonomi och interaktion med kunderna. Vi jobbar i en inkluderande och rolig miljö där vi hjälper varandra. 

Förutom intressant arbete förser vi dej med effektiva verktyg, en konkurrenskraftig lön och goda personalförmåner. Balansen mellan arbetstid och fritid underlättas av flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta på distans. Och förstås erbjuder vi ett oöverträffat tillfälle att lära sig av och dela kunskap med de mest kunniga och inspirerande ekonomiexperterna i Finland!

Våra kontor är på sju olika platser i Finland och även i Estland och i Sverige. Vårt nya Vasa-kontor är centralt belägen med bra transportförbindelser.

Ta nästa steg i din karriär: Greenstep!

Följ med oss på vår spännande resa! Och ansök idag! Skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, dock senast 18.2.2020. Urval och intervjuer sker löpande. Kreditupplysning görs på den valda kandidaten.