Ekonomichef
Nordic Trout

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021
Nordic Trout
Nordic Trout hör till koncernen Nordic Fish, som ägs av familjeföretaget Kalaneuvos. Nordic Trout är Finlands och Sveriges största fiskodlingsföretag och omsatte 30 miljoner euro i fjol. Nordic Trout producerar odlad matfisk. Våra huvudsakliga produkter är regnbågslax och regnbågsrom.

Nordic Trout söker en entusiastisk och utvecklingsinriktad ekonomichef som stöd för vår organisation och verkställande direktör samt som sparringpartner i vår affärsverksamhet.

Som ekonomichef ansvarar du för att ta fram korrekt ekonomisk information, för företagets ekonomiska processer och deras utveckling samt för intern och extern redovisning och rapportering. Du är chef för ekonomiavdelningen och sköter också om IT- och personaladministration samt deltar som resurs i utvecklingen av andra affärsprocesser. Du rapporterar till verkställande direktören.

Nordic Trout har företag i både Finland och Sverige. För närvarande är det bokföringsbyråer som har hand om bokföring och andra uppgifter inom ekonomiförvaltningen. I ditt team kommer dessutom två andra ekonomiassistenter att ingå.

Vår verksamhet är flexibel. Du kan arbeta vid vilket som helst av våra verksamhetsställen: Åbo, Föglö eller Sastamala. Distansarbete är också möjligt.

 

Vad vi önskar av dig

Du har erfarenhet av att hantera olika ekonomiska processer, som bokföring, bokslut, intern och extern rapportering samt av att upprätta budgetar och prognoser. Ständig förbättring samt att arbeta systematiskt och organiserat faller sig naturligt för dig.

Du känner till lagstiftningen inom området och använder obehindrat olika ekonomiförvaltningsprogram och Excel. Du har goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska och kan kommunicera på alla dessa språk.

Du har en högskoleutbildning som lämpar sig för uppgiften. Du har god interaktionsförmåga, är utvecklingsorienterad, målmedveten, ansvarstagande, självständig och samarbetsvillig och är intresserad av ett brett och ansvarsfullt uppgiftsfält.

 

Vi erbjuder dig

Nordic Trout har en låg organisation där resultatet av det egna arbetet syns tydligt och du har en genuin möjlighet att påverka. Vi fokuserar på att växa, vilket ger dig en möjlighet att växa med företaget och får i stor utsträckning fria händer att forma din egen roll.

Företaget är verksamt inom en växande internationell bransch och du har en enastående chans att delta i utvecklingen!

I ditt arbete har du ett nära samarbete med ägarkoncernen. Vår verksamhet är långsiktig och stabil, eftersom vår produktion alltid sker i treårscykler. Vårt levande lager (biomassa) skiljer oss från många andra aktörer och bidrar med en unik, intressant dimension i affärsverksamheten.

 

Lämna din ansökan

Ansök senast måndagen den 17 maj 2021 på eezypersonnel.fi. Mer information lämnas av Eezy Personnel Oy:s seniorkonsult Johanna Ahola, tfn 0400 739 308.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452031
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Distansarbete, Föglö, Sastamala, Åbo