EHSQ-MANAGER HELSINKIIN
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Meillä sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä.

Etsimme uutta EHSQ-manageria edeltäjän siirtyessä uusiin haasteisiin konsernin sisällä viimeistään vuoden vaihteessa.

Työtehtäväsi
Työtehtävissäsi vastaat laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjärjestelmämme suunnittelusta, kehittämisestä ja dokumentoinnista lainsäädännön ja standardien ja strategiamme mukaisesti (n. 50 % työajasta). Vastuualueeseesi kuuluu myös koko Suomen toiminnanohjausjärjestelmämme hallinnointi ja sen kouluttaminen henkilöstöllemme (n. 50 % työajasta). Näissä työtehtävissä teet kiinteästi yhteistyötä konsernin pohjoismaisten kollegoidesi kanssa. Suomessa tarjoat asiantuntija-apuasi johdolle ja esimiehille ja pidät koko organisaation ajan tasalla oman vastuualueesi tilanteesta ja kehityksestä.

Kuka olet?
Toivomme, että sinulla on jo teknisen alan tutkinto ja useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Koet turvallisen ja laadukkaan työympäristön rakentamisen omaksesi ja tunnet alan standardit. Työssäsi tarvitset päivittäin suomen kielen lisäksi myös englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Ruotsin kielen taito ja talotekniikka-alan tuntemus katsotaan eduksi. Olet määrätietoinen, palveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.
Toimipaikkasi on Helsingin Konalassa mutta työ vaatii myös jonkin verran matkustamista sekä Suomessa että Pohjoismaissa.

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on

Oltava joukkuepelaaja. Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme.
Osattava johtaa itseäsi. Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
Pyrittävä aina kehittymään paremmaksi. Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme.
Oltava luotettava. Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa.

BRAVIDALLA OLET YKSI MEISTÄ

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.

Tuntuiko tehtävä kiinnostavalta? Lähetä CV:si ja hakukirjeesi palkkatoiveineen!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1298216
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Marko Holopainen, 0400458158, marko.holopainen@bravida.fi