EHS Manager
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2021

Haemme prosessiteollisuuden asiakasyritykseemme Satakuntaan EHS Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme, että voit aloittaa työskentelyn viimeistään helmikuussa. Rekrytointikumppanina toimii Barona Engineering, tehtävässä rekrytoidut asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

EHS Managerina päätehtäväsi on vastata suunnitteilla olevasta laitoksesta niin, että projekti etenee täysin määräysten mukaan. Lisäksi EHS-järjestelmän ja -dokumentaation (ympäristö, terveys ja turvallisuus) käyttöönotto ja valvonta kuuluvat tehtäviisi. Jatkuva parantaminen on yrityksen toimintatapojen ytimessä, joten EHS Managerina EHS-suorituskyvyn säännöllinen mittaaminen ja raportoiminen projektijohdolle sekä urakoitsijoiden ja työntekijöiden kouluttaminen kuuluvat tehtäviisi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknistä koulutusta

  • vähintään viiden vuoden kokemusta teollisuudesta ja/tai vastaavista tehtävistä

  • hyvää EHS-lainsäädännön tuntemusta, erityisesti Suomen osalta

  • kokemusta viranomaislupaprosesseista

  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kiinnostavan toimintaympäristön rakentuvassa laitoksessa, sekä kokeneiden kollegoiden verkoston. Tehtävä on itsenäinen ja haastava, pääset vaikuttamaan kansainvälisessä toimintaympäristössä laadukkaiden tuotteiden parissa.

Hae tehtävää heti – haastattelut käynnistyvät jo hakuajalla!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Barona Engineeringin Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot