(Poistunut julkaisusta)

EHQS-päällikkö Haminan Energia Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Haminan Energia Oy on Haminan kaupungin omistama monipuolinen ja nykyaikainen energiayhtiö. Olemme uusiutuvan energian ja energiakaasujen edelläkävijä ja panostamme erityisesti tuulivoimaan, bioenergiaan sekä LNG-markkinan kehittämiseen. Liikevaihtomme on noin 30 M€, ja tuotamme palveluja 40 ammattilaisen voimin.

 

Etsimme asiakkaallemme Haminan Energia Oy:lle EHQS-päällikköä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Haku päättyy 12.5.

 

EHQS-päällikön tehtävässä vastaat Haminan Energian toimintajärjestelmän kehittämiseen liittyvistä tehtävistä. Lisäksi tuet yhtiön osakkuusyritysten toimintajärjestelmien kehittämistä. Myös laki- ja viranomaisasiat, sekä osallistuminen uusien toimintojen kehittämiseen EHQS-päällikön roolissa kuuluu vastuullesi. Tehtävään valittu henkilö toimii myös työsuojelupäällikön roolissa.

 

Toivomme hakijoilta useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus konserniympäristössä toimimisesta sekä Lean- osaamisesta ovat eduksi tehtävää hakiessa.

 

Etsimme henkilöä, jolla on hyvät johtamis- ja vuorovaikutustaidot, ja jolle suunnitelmallinen ja johdonmukainen toimintatapa ovat ominaisia. Lisäksi odotamme hakijoilta oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotetta sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia.

 

Tehtävässä pääset työskentelemään kovassa kasvussa olevassa yrityksessä ammattitaitoisessa ja avoimessa työyhteisössä. Saat mahdollisuuden näyttää osaamistasi monipuolisessa tehtävässä sekä kasvaa ja kehittyä urallasi. Lisäksi tarjoamme kattavat työsuhde-edut. Itsenäisestä roolista huolimatta sinulle tarjotaan myös asiantunteva tuki tehtävässä menestyäksesi.

 

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja Adeccolta antaa Senior HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007 tai pietari.salmi@adecco.fi . Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat . Hakuaika päättyy 12.5.