(Poistunut julkaisusta)

Eepeen tutustu ja tienaa kesäharjoitteluhaku 2019
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Eepee tarjoaa peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja VALMA-koulutukseen osallistuville mahdollisuuden tutustua työelämään "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelun puitteissa.

Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat ne 14 - 17 - vuotiaat, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä kaupan tai ravintola-alalla, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia koulun TET- tutustumisjaksoja.

Koululaisella voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yksi. Viime kesänä ollut harjoittelija voi hakea tänä kesänä uudelleen vain, jos on kyse eri alan ammatista. Esim. viime kesänä kaupassa ollut harjoittelija voi tänä kesänä hakea ja ottaa vastaan harjoittelupaikan ABC:ltä, mutta ei kaupan alan marketista. Viime kesänä Ravintolassa (mara-ala) olleen nuoren voi ottaa tämä kesänä Kauppaan tai ABC-liikennemyymälään ja toisin päin.

Kaksi viikkoa / 10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen työsuhde sijoitetaan 1.6. - 31.8.2019 väliselle ajalle. Työvuorot sijoitetaan maanantai-perjantai ajanjakson päivävuoroihin. Työvuorot alkavat aikaisintaan klo 08.00 ja ne päättyvät viimeistään klo 18.00. Päivittäinen työaika on enintään 6 tuntia.

Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelman suorittamisesta maksetaan harjoittelijalle kertakaikkisena palkkana 365 euroa, joka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Tarjoamme kesäharjoittelijoille

- mahdollisuuden tutustua asiakaspalveluammatteihin

- käytännön työkokemusta

- mahdollisuuden tämän harjoittelun myötä työllistyä myös myöhemmin

Odotamme kesäharjoitteluun hakijoilta

- innostusta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin

- iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä

- halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä

 

Lisätiedot ja hakeminen

Kun haet harjoittelupaikkaa, valitse kohdassa "Toimipaikka, johon haet" paikkakunnan mukaan se/ne toimipaikat, jotka Sinua kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä (huomioi työmatkat / kulkemismahdollisuudet).

Toimipaikan esimies on yhteydessä maanantaihin 8.4. mennessä niihin hakijoihin, jotka hän kutsuu haastatteluun ja sen jälkeen toimipaikan esimies ilmoittaa valinnoista. Mikäli haastatteluyhteydenottoa ei kuulu 8.4. mennessä, et valitettavasti tällä kertaa ollut jatkoon menijöiden joukossa.