Eepeen KAUPAN ALAN tutustu ja tienaa kesäharjoittelu kesällä 2020
Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Peruskoululaisten ja lukiolaisten kesäharjoitteluohjelma - Tutustu työelämään ja tienaa - Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan KAUPAN ALAN TOIMIPAIKOISSA kesällä 2020.

Eepee tarjoaa peruskoululaisille, kymppiluokkalaisille, lukiolaisille ja VALMA- sekä TELMA -koulutukseen osallistuville mahdollisuuden tutustua työelämään "Tutustu työelämään ja tienaa" -kesäharjoittelun puitteissa Eepeen kaupan alan toimipaikoissa. Matkailu- ja ravitsemisala (ABC-liikennemyymälät, ravintolat, hotellit) tulevat mukaan myöhemmin.

Kesäharjoittelun piiriin kuuluvat ne 14-17 - vuotiaat , jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä kaupan alan ammateissa, lukuun ottamatta mahdollisia aikaisempia koulun TET- tutustumisjaksoja.

Koululaisella voi olla saman ammatin tutustumisjaksoja vain yksi. Viime kesänä ollut harjoittelija voi hakea tänä kesänä uudelleen vain, jos on kyse eri alan ammatista. Esim. viime kesänä Ravintolassa tai ABC-liikennemyymälässä (mara-ala) ollut nuori voi hakea tänä kesänä kaupan alan toimipaikkaan.

Kaksi viikkoa / 10 työpäivää kestävä kesäharjoitteluohjelman mukainen yhtäjaksoinen työsuhde sijoitetaan 1.6.-31.8.2019 väliselle ajalle.
Työvuorot sijoitetaan maanantai-perjantai ajanjakson päivävuoroihin.
Työvuorot alkavat aikaisintaan klo 08.00 ja ne päättyvät viimeistään klo 18.00. Päivittäinen työaika on enintään 6 tuntia.

Tutustu työelämään ja tienaa -ohjelman suorittamisesta maksetaan harjoittelijalle kertakaikkisena palkkana 370 euroa, joka sisältää tutustumisjaksolta kertyneen lomakorvauksen.

Tarjoamme kesäharjoittelijoille
- mahdollisuuden tutustua kaupan alan asiakaspalveluammatteihin
- käytännön työkokemusta
- mahdollisuuden tämän harjoittelun myötä työllistyä myös myöhemmin

Odotamme kesäharjoitteluun hakijoilta
- innostusta ja uskallusta asiakaspalvelutehtäviin
- iloista ja hymyilevää asiakaspalveluilmettä
- halua oppia uusia asioita ja työelämän pelisääntöjä

HUOM! KUULISIMME SINUSTA MIELELLÄÄN PIAN, SILLÄ ALOITAMME HAKEMUSTEN KÄSITTELYN PIKIMMITEN JA NÄIN OLLEN SAATAMME OLLA HAKIJOIHIN YHTEYDESSÄ JA TEHDÄ VALINTOJA JO HAKUAIKANA. Hakuaika päättyy 5.4.2020.

Mikäli olet hakenut kesätyöpaikkaa jo Eepeen erillisessä kesätyöhaussa, voit hakea myös tätä harjoittelupaikkaa Eepeen kaupan alan toimipaikoista.

Kun haet harjoittelupaikkaa, valitse kohdassa
"Toimipaikka, johon haet" paikkakunnan mukaan se/ne kaupan alan toimipaikat, jotka Sinua kiinnostavat ja joissa voisit kesän aikana työskennellä (huomioi työmatkat / kulkemismahdollisuudet).

Kaupan alan ketjuja / toimipaikkoja ovat: S-marketit, Salet, Prisman osastot (ei ravintola), Prisma Kesäpiha, Parturi-kampaamo ja Emotion.

Toimipaikan esimies on yhteydessä viimeistään 24.4. mennessä niihin hakijoihin, jotka hän kutsuu haastatteluun ja viimeistään sen jälkeen toimipaikan esimies ilmoittaa valinnoista.

Mikäli haastatteluyhteydenottoa ei kuulu viimeistään 24.4. mennessä, et valitettavasti tällä kertaa ollut jatkoon menijöiden joukossa.

HUOM! KUULISIMME SINUSTA MIELELLÄÄN PIAN, SILLÄ ALOITAMME HAKEMUSTEN KÄSITTELYN PIKIMMITEN JA NÄIN OLLEN SAATAMME OLLA HAKIJOIHIN YHTEYDESSÄ JA TEHDÄ VALINTOJA JO HAKUAIKANA. Hakuaika päättyy 5.4.2020.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot