(Poistunut julkaisusta)

Eekoon kesätyöpaikat 2019
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019

Etelä-Karjalan Osuuskauppa, Eekoo on asiakasomistajiensa omistama palvelualan yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajilleen. Olemme osa S-ryhmää. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC-liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Palveluksessamme on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista. Eekoo on savuton työpaikka.

TUU MEILLE TÖIHIN - Eekoon kesätyöpaikat 2019 nyt haettavissa!

Haemme iloisia ja reippaita asiakaspalvelijoita lukuisiin eri tehtäviin Eekoon toimipaikkoihin. Meillä voit työskennellä kokin, myyjän, ravintolatyöntekijän, tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän tai kampaajan tehtävissä.

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, sekä valmiutta työskennellä kaikissa toimipaikan työtehtävissä, kaikissa eri työvuoroissa. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme pääsääntöisesti vähintään 17 vuoden ikää. Kesän aikana saat arvokasta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, pääset mukaan Eekoon huipputiimiin ja nauttimaan Eekoon erinomaisista henkilöstöeduista.

Jos olet alle 17-vuotias, voit hakea tutustu ja tienaa-kesätyöharjoitteluun, jonka pituus on 10 työpäivää. Tutustu ja tienaa-harjoitteluun voit hakea, jos olet peruskoulussa, kymppiluokalla tai lukiossa (ei ammattitutkinnon opiskelijoille eikä suorittaneille). Harjoittelun voi suorittaa vain kerran yhdellä toimialalla. Jos siis olet viime vuonna ollut tutustumassa kaupassa, voit nyt hakea liikennemyymälään tai ravintolapuolelle, mutta et enää kauppaan.

Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelemme kaikki hakijat rekrytointitapahtumissa. Täytäthän hakemuksesi huolella. Olemme sähköpostilla yhteydessä hakijoihin rekrytoinnin etenemisestä, joten käythän säännöllisesti tarkastamassa postilaatikkosi. Tarkasta myös roskapostikansio, joskus viestit voivat ohjautua sinne automaattisesti.

Tällä lomakkeella haet Eekoon kesätyöpaikkoja 2019. Täytä sähköinen hakemus 28.2.2019 mennessä osoitteessa www.s-kanava.fi/tyopaikat (tutustu ja tienaa-kesätyöharjoitteluun on eri lomake, jossa hakuaika 17.3.2019 asti).

Emme valitettavasti pysty puhelintiedusteluihin vastaamaan, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen hr-tuki.eekoo@sok.fi