(Poistunut julkaisusta)

Eekoo Kesätyö 2020
Etelä-Karjalan Osuuskauppa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

18 vuotta täyttäneet sekä alle 18-vuotiaat ammattiin opiskelevat:

Eekoon kesätyöpaikat 2020 nyt haettavissa!

Haemme rohkeita ja iloisia asiakaspalvelijoita lukuisiin eri tehtäviin Eekoon toimipaikkoihin. Meillä voit työskennellä kokin, myyjän, ravintolatyöntekijän, tarjoilijan, liikennemyymälätyöntekijän tai kampaajan tehtävissä.

Odotamme sinulta reipasta ja positiivista asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta, sekä valmiutta työskennellä kaikissa toimipaikan työtehtävissä, kaikissa eri työvuoroissa. Edellytämme kesätyöntekijöiltämme pääsääntöisesti 18 vuoden ikää, mutta ammattiin opiskelevat alaikäiset huomioidaan myös valinnassa. Kesän aikana saat arvokasta kokemusta asiakaspalvelutehtävistä, pääset mukaan Eekoon huipputiimiin ja nauttimaan Eekoon erinomaisista henkilöstöeduista.

Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelemme kaikki hakijat rekrytointitapahtumissa. Täytäthän hakemuksesi huolella. Olemme sähköpostilla yhteydessä hakijoihin rekrytoinnin etenemisestä, joten käythän säännöllisesti tarkastamassa postilaatikkosi. Tarkasta myös roskapostikansio, joskus viestit voivat ohjautua sinne automaattisesti.

Tällä lomakkeella haet Eekoon kesätyöpaikkoja 2020. Täytä sähköinen hakemus 29.2.2020 mennessä osoitteessa www.s-kanava.fi/tyopaikat

Jos olet alle 18-vuotias peruskoululainen tai lukiolainen, voit hakea Eekoon kesäharjoitteluun, joka on varsinaista kesätyötä lyhyempi ajanjakso. Harjoitteluun haetaan eri lomakkeella.

Emme valitettavasti pysty puhelintiedusteluihin vastaamaan, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, voit laittaa viestiä osoitteeseen hr-tuki.eekoo@sok.fi