(Poistunut julkaisusta)

EDW-asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Tietojohtamisen huippuosaaja - Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Yhtenä elämänturvastrategian osana LähiTapiola panostaa merkittävästi datan ja tiedon hallintaan sekä sen hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme nyt kokenutta EDW-asiantuntijaa

Tulet olemaan keskeinen henkilö LähiTapiolan datajohtamistiimissä toimien keskitetyn tietovarastomme omistajana (Product Owner). Tehtävässäsi tulet hallitsemaan tietovaraston sisältöä ja ohjaamaan sen kehittämistä erityisesti datan näkökulmasta. Osallistut itse myös aktiivisesti datan sekä datavirtojen määrittelyyn ja mallintamiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä BI-toiminnon vetäjän, liiketoiminta- ja tietoasiantuntijoiden, tietovarastokehittäjien, tietovaraston hyödyntäjien sekä IT-arkkitehtien kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Odotamme sinulta

  • Omaat usean vuoden kokemuksen datalähtöisestä EDW:n kehittämisestä

  • Hallitset tietovarastokehittämiseen liittyvät menetelmät ja yleiset käytännöt (mm. Data Vault, dimensiomallit, referenssidatan hallinta, jne.)

  • Kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä

  • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

  • Kokemus vakuutustoimialalta katsotaan eduksi

Tarjoamme

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi myös loistavan ja innokkaan työporukan sekä takuulla mielenkiintoisia haasteita!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa apulaisjohtaja Juha-Pekka Hanhela, puh. 0405268131 (Ti 12.5. klo 10.00 – 11.00 ja ke 19.5. klo 12.00 – 13.00) / juha-pekka.hanhela@lahitapiola.fi

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.5.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.