(Poistunut julkaisusta)

Edustustilan siivooja ydinkeskustaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2019

Etsimme nyt SIIVOOJAA osa-aikaiseen aamutyöhön Helsingin ydinkeskustaan.  

Työtehtäviisi kuuluu ylläpitosiivousta ja edustustarjoilua mielenkiintoisessa edustustilassa. Työaika on klo 8-12 arkiaamuisin ja työsuhde on kahden vuoden määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Tehtävästä maksetaan tuntipalkkaa 11,57 €/h.

Toivomme, että sinulla on jo vähintään parin vuoden kokemus siivousalan työtehtävistä sekä kykyä tuottaa laadukasta asiakaspalvelua. Tarvitset työssäsi sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa. Tehtävään valitulle tullaan teettämään laaja turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

ISS Palvelut tarjoaa työntekijöilleen tukea ja koulutusta uran jokaisessa vaiheessa. Meillä työssä viihdytään pitkään ja visioomme 'Meistä tulee maailman paras palveluyritys' sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua joka päivä.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.6.2019. Työ alkaa elokuussa sopivan henkilön löydyttyä ja turvallisuusselvityksen valmistuttua. ISS Direct - ison edut, pienen asenne!
ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -