(Poistunut julkaisusta)

Edustustarjoilijoita pääkonttorikohteeseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018

Oletko sinä uusi huipputyyppi kasvavaan edustukseemme?


Haemme nyt ammattitaitoisia EDUSTUSTARJOILIJOITA pääkonttorikohteeseen Helsinkiin


 


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi edustustarjoilijan tehtävistä kansainvälisessä, finanssialan asiakkuudessamme. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 7-22 välille, mutta työtä tehdään satunnaisesti myös lauantaisin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot. Omaat erinomaisen asiakaspalveluasenteen. Tehtävässä tarvitset myös itsenäistä työotetta ja isojen kokonaisuuksien hallintaa. Kaikki kielitaito katsotaan myös eduksi! Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on työkokemusta vähintään 2 vuoden ajalta tarjoilijan tehtävistä sekä kokemusta kokous- ja juhlapalveluista.


Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 30.6.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


 


ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.