(Poistunut julkaisusta)

Edustustarjoilijoita Espooseen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haemme nyt EDUSTUS-/KASSATARJOILIJOITA vakituisiin työsuhteisiin Espooseen.


ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi asiakaskohteemme tarjoiluista erilaisissa tilaisuuksissa sekä työskentelet kassalla. Olet edustustarjoilun kameleontti; sinulle on tuttua niin kahvitukset, buffettitarjoilu kuin á la carte-lounaat. Haluat olla mukana kehittämässä ja ideoimassa yksikön toimintaa. Lisäksi sinulla on hallussa perusosaaminen kokoustekniikasta. Työpäivät vaihtelevat sesongin ja kiireen mukaan. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työajat sijoittuvat klo 7-17 välille maanantaista perjantaihin. Satunnaisesti työtä voi olla myös lauantaisin. 

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme kokemusta alalta vähintään kahden vuoden ajalta, katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen. Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa sekä oikeaa asiakaspalveluasennetta. Toivomme sinulta kokemusta kokous- ja juhlaravintolatarjoilusta. Lisäksi puhut sujuvaa suomen- ja englannin kieltä. Hygieniapassi sekä anniskelupassi luetaan eduksi, kuten myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tehtävään valitulle henkilölle tulemme teettämään asiakaskohteen vaatiman perusmuotoisen turvallisuusselvityksen.

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 10.9.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


 ISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.