(Poistunut julkaisusta)

Edustustarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsimme EDUSTUSTARJOILIJAA Helsingin keskustaan.

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi asiakaskohteemme tarjoiluista erilaisissa tilaisuuksissa. Olet edustustarjoilun kameleontti; sinulle on tuttua niin kahvitukset, buffettitarjoilu kuin á la carte -lounaat. Haluat olla mukana kehittämässä ja ideoimassa pienen yksikön toimintaa. Lisäksi sinulla on hallussa perusosaaminen kokoustekniikasta. Työpäivät vaihtelevat sesongin ja kiireen mukaan. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6.30-18.00 välille, mutta toivomme tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen. Satunnaisesti työtä voi olla myös lauantaisin. 

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (tarjoilijan/edustustarjoilijan ammattitutkinto) sekä käytännössä hankittua kokemusta tarjoilijan tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Lisäksi toivomme sinun hallitsevan ruotsin kielen, muu kielitaito luetaan eduksesi. 

Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 8.9.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi


 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -