(Poistunut julkaisusta)

Edustustarjoilija
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Oletko sinä uusi huipputyyppi kasvavaan edustukseemme?

Haemme nyt pääkonttorikohteeseen Helsingin keskustaan asiakaspalveluhenkistä EDUSTUSTARJOILIJAA vakituiseen työsuhteeseen

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Kokkimme tekevät perinteisiä kokin töitä ja osallistuvat keskeisesti palveluidemme kehittämiseen.

Vastaat tehtävässäsi asiakaskohteemme tarjoiluista erilaisissa tilaisuuksissa. Olet edustustarjoilun kameleontti; sinulle on tuttua niin kahvitukset, buffettitarjoilu kuin á la carte -lounaat. Haluat olla mukana kehittämässä ja ideoimassa pienen yksikön toimintaa. Lisäksi sinulla on hallussa perusosaaminen kokoustekniikasta. Työpäivät vaihtelevat sesongin ja kiireen mukaan. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työajat sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6.30-18.00 välille, mutta toivomme tarvittaessa joustoa työaikojen suhteen. Satunnaisesti työtä voi olla myös lauantaisin. 

Tehtävässä menestyäksesi edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (tarjoilijan/edustustarjoilijan ammattitutkinto) sekä käytännössä hankittua kokemusta tarjoilijan tehtävistä vähintään 2 vuoden ajalta. Työssä tarvitset lisäksi hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen- ja englanninkielentaitoa asiakaspalvelutilanteissa. Lisäksi toivomme sinun hallitsevan ruotsin kielen, muu kielitaito luetaan eduksesi. Toivomme sinulta kokemusta kokous- ja juhlaravintolatarjoilusta sekä ajan tasalla olevia IT-taitoja. Hygieniapassi sekä anniskelupassi luetaan eduksi. 

Meillä ei pata kattilaa soimaa, joten liity osaksi tiimiämme! Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 20.1.2019 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fiISS Food & Hospitality ravintolapalvelujen työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, jossa on ravintola-alan huippuosaajia yli 70 maassa. Yrityksemme menestyminen on vahvasti riippuvainen innostuneesta ja osaavasta henkilökunnasta ja olemme sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset menestymismahdollisuudet niin Suomessa kuin kansainvälisillä markkinoilla eräässä maailman eniten työntekijöitä työllistävässä palveluyrityksessä.