(Poistunut julkaisusta)

Edustustarjoilija, Espoo
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme EDUSTUSTARJOILIJAA Espoon Keilalahteen kansainväliseen monipalvelukohteeseemme


ISS Ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Ruokailupalvelumme päätuotteita ovat lounasruokailupalvelut, kokous- ja edustuspalvelut sekä kahvilapalvelut. Päämääränämme on tuottaa korkealaatuista ruokailupalvelua luonnonvaroja säästäen, luomu- ja lähituotteita suosien. Toimintatapamme on vastuullinen, eettinen ja kestävää kehitystä tukeva. ISS Ruokailupalvelut on osa ISS:n kattavaa kiinteistö- ja toimitilapalvelukokonaisuutta, jonka kautta voimme tarjota asiakkaillemme tehokkaan kokonaispalveluratkaisun.


Edustustarjoilijana osallistut monipuolisesti henkilöstöravintolan toimintaan, kahvituksiin ja edustustarjoiluun. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 6-18.30 välillä, mutta ajoittain työtä voi olla myös iltaisin ja viikonloppuisin asiakastilaisuuksien mukaan.


Toivomme innokkuutta oppia uusia asioita ja työtehtäviä, kykyä joustavaan työskentelyyn isossa monipalvelutiimissä sekä itsenäistä otetta tehtävien hoitamisessa.Osaat hallinnoida ja organisoida työsi haastavissa ja kiireisissäkin tilanteissa ja aurinkoinen asiakaspalveluasenteesi säilyy kiireen keskellä. Asiakaspalvelu on elämän tapasi ja myös viini ja ruoka asiantuntevuus intohimosi.  Arvostamme alan koulutusta, yli viiden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja anniskelu- ja hygieniapassia. Työssäsi ollaan jatkuvasti tekemisissä kansainvälisten asiakkaiden kanssa, joten käytännön suomen- ja englanninkielen taito on välttämätön tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn toimialamme näköalapaikalla sekä kansainvälisen yrityksen tuen. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä!


Täytä sähköinen hakemuksesi 30.9.2017 mennessä alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti! Liitäthän hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 10 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSa

  - ISS on savuton työpaikka -