(Poistunut julkaisusta)

Edustustaitoinen henkilöstöravintolan kokki Tapiolaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Etsimme KOKKIA Espoon Tapiolassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaan. 

ISS ruokailupalvelut tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Valmistamme ruoat ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista.

Tehtävässä vastaat ruoan valmistuksesta henkilöstöravintolan lounaalle sekä näyttävien ja maistuvien edustustarjoilujen valmistuksesta. Ruoan valmistuksen lisäksi meillä saat osallistua myös palvelumme kehittämiseen. Työ on kokoaikainen ja vakituinen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja aamuvuoroon. Satunnaisesti töitä voi olla ilta-aikaan tai viikonloppuna ennalta sovitusti. 

Toivomme, että olet koulutukseltasi kokki ja omaat vahvan kokemuksen lämpimän lounasruoan valmistuksesta sekä pystyt työskentelemään myös kylmän keittiön puolella. Työssäsi tarvitset erinomaista asennetta tiimityöskentelyä sekä asiakaspalvelua kohtaan. Meille on tärkeää, että asetat asiakkaan etusijalle ja aidosti välität työsi laadusta. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle paikan huippuammattilaisten joukossa, jotka aidosti viihtyvät työssään. ISS Palvelut tarjoaa huikeat koulutus- ja kehitysmahdollisuudet niitä arvostavalle. Tuemme hyvinvointiasi myös liikunta- ja kulttuuriedulla.

Hae tehtävään osoitteessa www.iss.fi tai oheisen linkin kautta.Hakuaika päättyy 15.10.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -