Edustuskokki Vantaalle
Sodexo OyEdustusokkina Sodexolla Vantaan Hämeenkylän kartanossa olet tiimipelaaja ja ruokahävikin taltuttaja. Valmistat herkullista, ravitsevaa ruokaa ja asiakaspalvelu on sinulle ykkösasia. Intohimosi ruokaan ja lämmin hymysi luovat hyvää mieltä kaikille asiakkaillesi. Tule mukaan Sodexolle ja olet osa jotain suurempaa. Meillä olet arvostettu tiiminjäsen, teet merkityksellistä työtä ja menestyt juuri omalla tavallasi.
Hämeenkylän kartano on historiallinen hotelli Vantaan Hämeenkylässä. Hämeenkylän kartanolla on 63 tasokasta hotellihuonetta. Ravintolatiloja ovat 130-paikkainen Kartanon à la carte -ravintola, aulabaari, kesäterassi, Lyhtykabinetti ja Vanhan pääkartanon juhlasali yksityis- ja juhlatilaisuuksiin. Muita tiloja ovat 15 kokoustilaa, kaksi saunaa ja uima-allas.
Millaista työsi on:
- Tuotat korkealuokkaista ruokailupalvelua asiakkaille
- Valmistat monipuolisia a la carte annoksia ja edustustuotteita
- Valmistat ruokaa itsenäisesti reseptin mukaisesti
- Käytät monipuolisia ammattikeittiön laitteita ruoanvalmistuksessa työturvallisuutta noudattaen
- Tukenasi ja lähiesihenkilönäsi toimii keittiömestari
- Lisäksi osallistut muihin ravintolan työtehtäviin
Mitä toivomme sinulta:
- Kokin tutkintoa ja vankkaa kokemusta A la Carte-, lounas- ja edustusruoan valmistuksesta
- Ammattimaista ja laatuhakuista asennetta
- Itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- Kokemusta ammattikeittiön laitteista ja kassan käytöstä
- Ystävällistä ja ammattimaista otetta tiimityössä ja asiakaspalvelussa
- Erikoisruokavaliotuntemusta
- Suomen ja englannin kielen taitoa
- Pidät iltatyöskentelystä
Mitä tarjoamme sinulle:
Sodexolla työskentely on enemmän kuin työpaikka: se on mahdollisuus olla osa jotain suurempaa. Meillä olet tiiminjäsen, jota arvostetaan juuri omana itsenäsi. Työsi on merkityksellistä ja arjen teoilla on iso vaikutus. Sodexolla sinä voit menestyä juuri omalla tavallasi. Lisäksi tarjoamme:
- Joustavan ja dynaamisen työympäristön
- Mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja koulutuksiin
- Runsaat mahdollisuudet kasvaa yrityksen mukana
- Kattavan perehdytyksen ja työvaatteet
- Kattavat ja nykyaikaiset työterveyspalvelut 24/7
- Mahdollisuuden vuosittaiseen tulospalkkioon, e-passin, merkkipäivä- ja palvelusvuosimuistamisen jne.
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työaika painottuu iltaan n. klo 14.00-22.00. Työhön sisältyy työskentelyä myös viikonloppuisin 7.00 - 22.00 välisinä aikoina.
Palkkaus ja työn aloittaminen sopimuksen mukaan.
Oletko valmis tulemaan mukaan johonkin suurempaan? Hae jo tänään!
Lisätietoja tehtävästä antaa Food & Beverage Manager Ville Päivätie, 050 4416675 tai ville.paivatie@sodexo.com
Sodexo yrityksenä
Sodexolla rakennamme parempaa arkea ja parempaa elämää kaikille. Maailman johtavana elämänlaatua parantavien palvelujen tarjoajana me toimimme 53 maassa ja palvelemme yli 100 miljoonaa asiakasta päivittäin ruoka-, toimitila- ja kiinteistöpalveluilla.