Tietoa tehtävästä
Haemme asiakasyrityksellemme Helsingin Kulinaariseen Instituuttiin edustuskokkia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan elokuussa. Tehtävän palkka on neuvoteltavissa huomioiden kertynyt ammattitaitosi.
Edustuskokki on monipuolinen keittiön taitaja. Työnkuvasi rakentuu pääasiassa kokin, keittiömestarin ja asiakaspalvelun tehtävistä tilaisuudesta riippuen. Helsingin Kulinaarinen Instituutti järjestää muun muassa kokkikursseja ja viinitastingeja sekä hoitaa erilaiset kokouspaketit ja saunatilan vuokrausta, ja hakemamme henkilö tulee työskentelemään näiden tilaisuuksien parissa. Työpäiviisi tarkemmin kuuluu:
- erilaisten kurssien valmistelua
- kursseilla reseptiikan ja ruoka-annosten esittelyä
- tilaisuuksissa salin puolen tehtäviä
- ruokatuotteen valmistusta kokous- ja lounastilaisuuksissa
Tehtävään parhaat valmiudet antavat jo kerrytetty keittiöpuolen osaaminen sekä hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot niin suomen kuin englannin kielellä. Tehtävässä työskennellään pitkälti itsenäisesti, joten tarvitset myös hyviä organisointitaitoja sekä varmuutta keittiötyöhön.
Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi pian Osuman nettisivuilla olevalla lomakkeella tai kysy lisätietoja. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja rekrytoinnista antaa: Joonas Luotonen, p. 040 718 6733, joonas.luotonen@ohp.fi
Palkkaus
Sopimuksen mukaan
Hae työpaikkaa
Hae työpaikkaa tai vinkkaa kaverille 30.4.2024 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Hae työpaikkaa" -linkin kautta.