(Poistunut julkaisusta)

Edustuskokki Espooseen (1085)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Avaamme elo-syyskuun vaihteessa ravintolan kansainvälisen suuryrityksen toimitiloihin Espoon Karamalmille. Haluaisitko sinä tulla mukaan uuteen Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme?

Haemme tiimiin asiakaspalveluhenkistä

EDUSTUSKOKKIA

Tehtäviäsi edustuskokkina ovat mm.
- kokoustarjoilutuotteiden valmistaminen
- korkeatasoisten edustusruokien valmistaminen ja esillelaitto
- ruokalistojen suunnittelu ja kehittäminen yhdessä keittiömestarin kanssa
- omavalvonta
- muut keittiön työt

Kaikki kokkimme osallistuvat myös asiakaspalveluun.

Odotamme

Toteutat itsenäisesti laadukasta edustuksen ruokatuotetta. Osaamisesi perustuu alan koulutukseen ja aiempaan vastaavaan työkokemukseen. Pidät ammattitaitoasi yllä seuraamalla aktiivisesti uusimpia ruokatrendejä ja osaat tuotteiden houkuttelevan esillelaiton.

Sinulla on kokemusta yleisimmistä toimisto-ohjelmista (MS Office) ja hallitset myös tuotannonohjausjärjestelmän käytön. Olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Pärjäät englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Itsenäinen työskentelyote, hyvä organisointikyky sekä positiivinen asiakaspalveluasenne ovat edellytykset tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 6.00 - 16.00 välille, mutta työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä asiakastilaisuuksien mukaisesti. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa elo-syyskuussa.

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkamista.

Emme valitettavasti pysty tällä hetkellä vastaamaan lisätiedusteluihin, joten jätäthän meille sähköisen hakemuksesi.