(Poistunut julkaisusta)

Edustuskeittiön vuoropäälikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

 Onko ruoanlaitto sinulle intohimo? Oletko kehityshenkinen ja luova edustuskeittiön taikuri? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme EDUSTUSKEITTIÖN VUOROPÄÄLLIKKÖ. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Espoon Tapiolassa, avainasiakkaamme pääkonttorilla. 

ISS Food & Hospitality tarjoaa monipuolisia sopimusruokailupalveluita yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille. Palvelumme päätuotteita ovat lounasruokailu-, kokous-, edustus- sekä kahvilapalvelut. Meillä ruoat valmistetaan ravintoloiden keittiöissä tuoreista, kotimaisista raaka-aineista. Laatu merkitsee meille maukkautta, ravitsemuksellisuutta, turvallisuutta ja puhtautta - nämä arvot näkyvät meillä myös lautasella. 

Edustuskeittiön vuoropäällikkönä valmistat korkeatasoiset edustustarjoilut sekä kylmällä, että lämpimällä puolella. Vastaat edustuskeittiön toiminnasta ja menujen suunnittelusta, tilauksista sekä inventaarioista kuukausittain. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, mutta edustustilaisuuksia voi olla myös ilta-aikaan ja viikonloppuisin, joten toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. 

Sinulta odotamme aikaisempaa kokemusta korkeatasoisen edustusruoan valmistuksesta sekä näkemystä toiminnan kehittämisestä ja ruokalistasuunnittelusta. Olet käyttänyt aikaisemmin myös keittiön tuotannonohjausjärjestelmiä ja olet näppärä omaksumaan uusia. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. kokki, majoitus- ja ravitsemisalan EAT) sekä tehtävässä tarvittavan luovuuden lisäksi kykyä taloudelliseen ajatteluun. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomen- sekä englannin kielellä. Arvostamme erityisesti oikeanlaista asennetta, niin asiakaspalvelua, tiimityöskentelyä kuin työturvallisuuttakin kohtaan.   

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla toteuttamaan näkemystäsi yhdessä huippuammattilaisten kanssa. Meillä kaikilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia ja vankkaa ammattitaitoa vaativia tilanteita asiakkaamme parhaan takaamiseksi. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. mahdollistamalla henkilökohtaiset kehittymismahdollisuudet sekä liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Kiinnostuitko? Kerro siitä meille täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -