(Poistunut julkaisusta)

Edustuskeittiön kylmäkkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019
Etsimme nyt KYLMÄKKÖÄ avainsasiakkuuteemme Helsingin Vallilaan.

Työssäsi vastaat edustuksen kylmän keittiön ruoan valmistuksesta. Pääset valmistamaan monipuolisesti korkealaatuisia tarjoiluja, kuten  voileipäkakut, cocktailpalat, täytety sämpylät, avoleivät sekä erilaiset innovatiiviset kokoustarjoilut, smoothiet ja paljon muuta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-16, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen tilausten mukaan. 

Edellytämme kokin koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta kylmäkön työstä vaativien tehtävän parissa. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa sekä erinomaista paineensietokykyä ja tiimityöskentelytaitoja. 

Tarjoamme sinulle paikan työhönsä intohimoisesti suhtautuvassa tiimissa. Arvojemme mukaan annamme sinulle valtuudet hurmata asiakkaan joka päivä, uudestaan ja uudestaan. ISS Palvelut tukee henkilöstönsä hyvinvointia mm. liikunta- ja kulttuuriedulla. 

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 22.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -