Edustus-/grillikokki
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Haemme nyt Helsingin Pitäjänmäessä sijaitseviin pääkonttorikohteisiimme kahta EDUSTUS-/GRILLIKOKKIA!

ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Business, IT & HQ -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Keskeinen osa tarjoamaamme tämän yksikön asiakkuussegmenteissä ovat työpaikkapalvelumme, Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistö- ja toimitilapalvelualan yrityksessä.

Vastaat tehtävässäsi korkeatasoisten grilli- ja edustustuotteiden valmistuksesta kylmäkön sekä keittiömestarin apuna. Toivomme, että olet innostunut ja innovatiivinen, olet ruokatrendien aallon harjalla ja haluat kehittää toimintaa. Työ on vahvasti asiakaspalvelutyö ja ruokaa valmistetaan asiakkaiden edessä. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika sijoittuu arkipäiviin pääsääntöisesti klo 6.00-17.00 välille. Työtä saattaa olla satunnaisesti myös viikonloppuisin sekä iltaisin lyhyelläkin varoitusajalla kolmessa ravintolassamme.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ravintola-alan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta kansainvälisestä pääkonttoriympäristöstä. Tarvitset työssäsi myös erinomaisia tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Olet joustava ja oma-aloitteinen tekijä, jolle laadukkaan asiakaspalvelukokemuksen tuottaminen on sydämen asia.

Oletko sinä etsimämme edustus-/grillikokki? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 17.6.2021. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


 


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot