(Poistunut julkaisusta)

Edustuksen keittiömestari Espooseen (1084)
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Avaamme elo-syyskuun vaihteessa ravintolan kansainvälisen suuryrityksen toimitiloihin Espoon Karamalmille. Haluaisitko sinä tulla mukaan uuteen Sodexo-tiimiimme tuottamaan ensiluokkaisia palveluita asiakkaillemme?

Haemme tiimiimme 

KEITTIÖMESTARIA

vastaamaan edustuksen ruokatuotteesta.

Ravintolatiimimme vastaa lounasruuan ja kahvilatoiminnan lisäksi toimipaikan kokous- ja edustustarjoiluista. Edustustilaisuuksia on päivittäin ja usein palvelemme korkeatasoisia yritys- ja valtiovieraita. 

Vastaat edustustason ruokatuotteesta, laatutavoitteiden toteutumisesta sekä toiminnan tuloksellisuudesta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa ja toimit saumattomasti yhteistyössä  toimipaikan muiden esimiesten kanssa. Toimit tiimin esimiehenä osallistuen myös itse käytännön keittiötyöhön. Vastaat raaka-aineiden tilaamisesta, katteen ja hävikin seurannasta sekä omavalvonnasta.

Vastuullasi on myös liikeidean mukaisen toimintamallin toteutus ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa.  Työssäsi käytät päivittäin tuotannonohjaus- ja tilausjärjestelmiä.

Odotamme

Sinulla on kokin koulutus, tehtävään soveltuva esimiestutkinto ja useamman vuoden kokemus vastuullisista ja tuloksellisista keittiön esimiestehtävistä.  Pystyt kehittämään ja ylläpitämään modernin ravintolan edustusruokatarjoomaa laadukkaasti, asiakaslähtöisesti ja kannattavasti. Omaat hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, ja henkilöstön esimiehenä saat tiimin toimimaan yhteisten päämäärien eteen. Haluat toiminnallasi varmistaa palvelukokonaisuuden onnistumisen. 

Hallitset suomen kielen lisäksi myös englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti ja sinulla on kokemusta yleisimmistä toimisto-ohjelmista (MS Office). Lisäksi olet halukas oppimaan tuotannonohjaus-, tilaus- ja henkilöstöjärjestelmämme.

Arvostamme kaunista kädenjälkeä tuotteiden valmistuksessa ja esillelaitossa sekä ravintola-alan kehityksen seurantaa ja oman ammattitaidon jatkuvaa ylläpitämistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja organisaatiomme vahvan osaamisen sekä ison yrityksen mahdollisuudet jatkuvaan kehittymiseen. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Lisätietoja

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työajat sijoittuvat pääasiallisesti arkisin klo 7.00 - 17.00 välille. Työhön sisältyy myös ilta- ja viikonlopputöitä asiakastilaisuuksien mukaisesti. Palkka sopimuksen mukaan. Työ alkaa elokuussa..

Valitulle henkilölle tehdään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkamista.

Emme valitettavasti pysty tällä hetkellä vastaamaan lisätiedusteluihin, joten jätäthän meille sähköisen hakemuksesi.