Edustakoodari
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Digia on kasvava ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan digitaalisesti. Meitä digialaisia on yli 1000, ja joukkomme kasvaa koko ajan. Kehitämme aktiivisesti kulttuuriamme ja työntekijäkokemustamme tarjotaksemme asiantuntijoillemme parhaat mahdolliset puitteet onnistua työssään. Rakennamme yhteispelillä maailmaa, jossa digitaalisuus toimii ja tuntuu. 

Digia Enterprise on suomalainen toiminnan- ja talousohjausjärjestelmä. Monipuolisen järjestelmän ominaisuudet on kehitetty kattamaan yrityksen kaikki tärkeät toiminnot. Saumattomasti muihin yritysjärjestelmiin integroituvan järjestelmän avulla asiakkuudenhallinta, myynti, osto, tuotanto, logistiikka ja talousohjaus toimivat yhtenä tehokkaana kokonaisuutena.

Etsimme tuotekehitystiimiimme

EDUSTAKOODARIA

osaksi ydintiimiä, jonka tehtävänä on kehittää niin työkaluja, työmenetelmiä, kuin uusia tuotteita ja niiden ominaisuuksia muun liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävässä vastuullesi kuuluu selain- ja mobiilitoiminnallisuuksien kehittäminen ja projektitiimien asiakastoteutuksien tukeminen. Toimit osana ketterää ja itseohjautuvaa DevOps-tiimiämme, jossa tavoitteena on toiminnan ja tuotteiden jatkuva parantaminen ja liiketoiminnan uudistumisen ja laajentumisen mahdollistaminen. Toivomme sinulta harrastuneisuutta ja halua, sekä kykyä oppia jatkuvasti uutta.

Odotamme sinulta Web-teknologia osaamista, esimerkiksi React.js, Angular2+, JavaScript, Node.js. Plussapisteitä ropisee seuraavista:

  • UX/UI design osaaminen
  • Konttiteknologiaosaaminen (esim. Docker)
  • Pilvipalvelu-osaaminen (esim. MS Azure, GCP, AWS)

Saat meiltä mielenkiintoisen ja monipuolisen asiantuntijatehtävän mainiossa tiimissämme sekä erinomaisen mahdollisuuden uuden oppimiseen. Diiliin kuuluvat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten vapaa-ajan mökit, kattava sairauskuluvakuutus ja hammashuolto, sekä joustavan työnteon edellytykset.

Hakuaika päättyy 31.5.2019. Lisätietoja tehtävästä ja Digialla työskentelystä antaa ensisijaisesti Timo Pokkinen, puh. 0505319448. Mikäli et tavoita Timoa voit olla yhteydessä myös Matti Väänäseen, puh 0503405753.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1266922
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere