(Poistunut julkaisusta)

EDUSTAJIA/ELÄMÄNTURVAAJIA (yrittäjäsuhteinen)
LähiTapiola-ryhmä / LähiTapiola Vellamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Tehtävän kuvaus

LähiTapiola-ryhmä on dynaaminen, kehittyvä, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Tarjoamme näköalapaikan turvallisuuden, terveyden ja talouden parissa. LähiTapiola Vellamon toimialueeseen kuuluu Hyvinkään ja Riihimäen talousalueen lisäksi Päijät-Häme sekä Kouvola. Palveluksessamme työskentelee n. 160 finanssialan ammattilaista.

Haemme LähiTapiola Vellamoon Hyvinkäälle ja Riihimäelle yrittäjäsuhteisia edustajia huolehtimaan asiakkaidemme elämänturvasta. Tehtävänäsi on uusien kotitalousasiakkaiden hankkiminen ja säännöllinen yhteydenpito nykyisiin asiakkaisiin. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Saat valmiin liikeidean ja mahdollisuuden yrittää ilman alkupääomaa ja suurempaa riskiä.

Odotamme sinulta

Odotamme Sinun olevan myyntihenkinen, osaat toimia itsenäisesti ja organisoida työsi ja lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Kokemus pankki- tai vakuutusalasta ei ole välttämätön.

Tarjoamme

Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan näköalapaikan yhdessä finanssialan vetovoimaisimmista työpaikoista ja mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet, perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin sekä tuloksiin sidotun palkkion. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Lisätietoja antaa

Aluejohtaja Jouni Ojala p. 0400 416522, jouni.ojala@lahitapiola.fi

Lähetä hakemuksesi 16.2.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot sekä teetetään huumausainetesti.