(Poistunut julkaisusta)

Edustajia
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Etsimme uusia edustajia LähiTapiola Lännen alueelle. Edustajana toimit yrittäjäsuhteessa. Huolehdit ihmisten taloudellisesta hyvinvoinnista ja haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Etsimme joukkoomme hyvän asenteen omaavaa tyyppiä, jolla on jatkuva halu oppia lisää.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista ja määrätietoista otetta myyntityöhön
  • Erinomaisia vuorovaikutus-, myynti- ja neuvottelutaitoja
  • Asiakaslähtöisyyttä
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Halua menestyä osana huipputiimiä ja kehittyä elämänturvan ammattilaiseksi

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien sekä valmiin liikeidean parissa. Saat kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntipäällikkö Kirsi Perkiömäki, puh. 0408453736 / kirsi.perkiomaki@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).