(Poistunut julkaisusta)

Edustaja
LähiTapiola Keski-Suomi Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Sytytkö myyntityöstä ja tavoitteiden saavuttamisesta?

Haemme nyt LähiTapiola Keski-Suomeen Jämsän seudulle itseohjautuvaa ja intohimolla työhönsä suhtautuvaa edustajaa.

Edustajana toimit yrittäjäsuhteessa. Huolehdit ihmisten ja yritysten taloudellisesta hyvinvoinnista ja haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Uusmyynnin lisäksi huolehdit olemassa olevien asiakkaiden elämänturvasta. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista ja määrätietoista otetta myyntityöhön
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Tavoitteellista ja ahkeraa yrittäjähenkisyyttä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien sekä valmiin liikeidean parissa. Saat kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat myyntijohtaja Timo Rautiainen puh. 050 394 7625 sekä myyntijohtaja Ville Niemi-Korpi puh. 040 568 7793.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.11. mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).