(Poistunut julkaisusta)

Edustaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Sytytkö myyntityöstä ja tavoitteiden saavuttamisesta?

Haemme nyt LähiTapiola Keski-Suomeen itseohjautuvaa ja intohimolla työhönsä suhtautuvaa edustajaa.

Edustajana toimit yrittäjäsuhteessa. Huolehdit ihmisten taloudellisesta hyvinvoinnista ja haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Uusmyynnin lisäksi huolehdit olemassa olevien asiakkaiden elämänturvasta. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista ja määrätietoista otetta myyntityöhön
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Tavoitteellista ja ahkeraa yrittäjähenkisyyttä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien sekä valmiin liikeidean parissa. Saat kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Ville Niemi-Korpi, puh. 040-5687793 (to 6.2. klo 10–12 sekä ma 10.2. klo 15-17) / ville.niemi-korpi@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 20.2. mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).