(Poistunut julkaisusta)

Edustaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Edustajana toimit yrittäjäsuhteessa. Huolehdit ihmisten taloudellisesta hyvinvoinnista ja haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa.

Odotamme sinulta

  • Rohkeutta, intohimoa ja hyväntahtoisuutta
  • Tavoitteellista ja määrätietoista otetta myyntityöhön
  • Kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti
  • Ahkeraa yrittäjähenkisyyttä
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien sekä valmiin liikeidean parissa. Saat kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi. Toimipisteesi tulee sijaitsemaan pääsääntöisesti Loimaalla.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Jari Sulasalmi 23.10 klo 12-13 ja 31.10 klo 14-15, puh. 050 4908 434 tai jari.sulasalmi@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 3.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).