(Poistunut julkaisusta)

Edustaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Oletko yrittäjähenkinen ja onko myyntityö intohimosi? Haluatko erinomaisiin myynnin provisioihin perustuvat ansaintamahdollisuudet?

Haemme nyt joukkoomme edustajaa Keski-Uusimaalle (LähiTapiola Uusimaa)

Edustajana toimit yrittäjäsuhteessa ja toimit kotitalouksiin erikoistuneen tiimin myyntiedustajana. Huolehdit monipuolisesti asiakkaidemme mielenrauhasta arjen turvallisuuden, terveyden ja talouden saralla. Työsi on tuloskeskeistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Jos sinussa on yrittäjäainesta, tuloksia syntyy varmasti. Säännöllinen työaika sisältää ajoittain työskentelyä myös viikonloppuisin. 

Odotamme sinulta

  • Halua kehittyä kokonaisvaltaisen elämänturvan ammattilaiseksi
  • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön 
  • Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn
  • Positiivista asennetta ja halua menestyä osana huipputiimiä 

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien sekä valmiin liikeidean parissa. Saat kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi. 

Lisätietoja 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelupäällikkö Toni Saari, puh. 050 598 2688 (ke 13.3. klo 14-15 ja pe 15.3. klo 14-15).

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täällä 25.3.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian! 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).