Edustaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Oletko yrittäjähenkinen ja onko myyntityö intohimosi? Haluatko erinomaisiin myynnin provisioihin perustuvat ansaintamahdollisuudet?

LähiTapiola-ryhmä on keskinäinen, 100%:sti asiakkaidensa omistama yhtiö, joka toimii paikallisesti 20 alueyhtiönsä kautta. Palvelumme kattavat vahinko- ja henkivakuuttamisen, sijoittamispalvelut sekä työhyvinvoinnin ja yritysten riskienhallinnan. Yhteistyökumppaneinamme ovat Eläkevakuutusyhtiö Elo, S-Pankki sekä terveyspalveluissa Pihlajalinna ja Mehiläinen. Työntekijöitä meillä on noin 3500 ja omistaja-asiakkaita lähes 1,6 miljoonaa. 

Tavoitteemme on olla Suomen johtava turvallisuuden, terveyden ja talouden kumppani, joka palvelee aina henkilökohtaisesti, lähellä asiakkaitaan. Kaikkea toimintaamme ohjaa yhdessä onnistuminen, yrittäjähenkisyys sekä ennen kaikkea omistaja-asiakkaidemme etu. Jos sinussa on yrittäjäainesta, pääset hyödyntämään erilaisia sidosryhmäkumppaneitamme asiakashankinnassa ja tuloksia syntyy varmasti. 

Haemme nyt joukkoomme edustajaa Hyvinkäälle ja Riihimäelle.

Edustaja

Edustajana toimit yrittäjäsuhteessa ja toimit henkilöasiakkaisiin erikoistuneen tiimin myyntiedustajana. Huolehdit ihmisten ja yritysten taloudellisesta hyvinvoinnista ja haet aktiivisesti uusia asiakkuuksia. Kartoitat asiakkaan tilanteen ja tarpeet tarjotaksesi hänelle parasta mahdollista kokonaisratkaisua talouden, terveyden ja turvallisuuden palveluista. Työsi on itsenäistä ja vaativaa, mutta myös palkitsevaa. Säännöllinen työaika sisältää ajoittain työskentelyä myös viikonloppuisin. 

Odotamme sinulta

 • Halua kehittyä kokonaisvaltaisen elämänturvan huolenpidon sekä -myynnin ammattilaiseksi
 • Aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön - jokainen kohtaaminen on mahdollisuus!
 • Tiimipelaajan roolia, joka kannustaa ja tukee myös muita ympärillään
 • Kykyä itsenäiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn
 • Positiivista asennetta ja halua menestyä osana huipputiimiä 

Tarjoamme

Pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien sekä valmiin liikeidean parissa. Saat kilpailukykyiset tuotteet sekä kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyviin ansioihin tunnetun ja vakavaraisen yhtiön alla. Tukenasi on huipputiimi. 

Lisätietoja 

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa Tiina Appelgren, puh. 040 836 7171, tiina.appelgren@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake täällä 31.3.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian! 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Trafi tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1239951
 • Työsuhde: Muu
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Hyvinkää, Kanta-Häme, Riihimäki, Uusimaa
 • Lisätietoja antaa: Tiina Appelgren, puh. 040 836 7171, tiina.appelgren@lahitapiola.fi