(Poistunut julkaisusta)

Edustaja
Maahantuonti Rosa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Haemme markkinoilta voimakasta kasvua ja etsimmekin nyt yrityksellemme dynaamista, työtä pelkäämätöntä ja aikaansaavaa

ITSENÄISTÄ EDUSTAJAA

Olet kaupanteon rautainen ammattilainen, ja todennäköisesti asiakaskuntasi käsittää jo tällä hetkellä keskusliikkeitten rautakauppaketjut ja tavaratalot. Salkkuusi kuuluvat tuotteet eivät kilpaile meidän tuoteryhmiemme kanssa, vaan tuovat synergiaa kaupanteon rytmiikkaan. Vaikka osaatkin tehdä kauppaa myös puhelimitse ja sähköisesti, tiedät että aktiivinen kiertäminen asiakaskunnassa ja oikeiden toimenpiteiden toteuttaminen myymälässä on asiakassuhteen kehittymisen kannalta korvaamattoman tärkeää. Tiedät miltä hyvin toteutettu myymäläesillepano näyttää. Tuotteisiimme sekä niiden myymälässä käytettäviin esillepanoratkaisuihin voit käydä tutustumassa osoitteessa www.maahantuontirosa.com.

Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla, MSOffice taipuu sinulta sujuvasti. Jos vielä kykenet kaupantekoon molemmilla kotimaisilla, on siitä etua. Sinulla on hyvä pelisilmä ja korkea työmoraali.

Tarjoamme sinulle hyvät, laadukkaat tuotteet jotka ovat jo markkinoilla. Vauhtiin pääset välittömästi vähittäiskaupassa, mutta koska haemme kasvua, edellytämme myös että otat aktiivisen roolin uusien kanavien avaamisessa ja kehittämisessä. Provisiomallimme on poikkeuksellisen reilu ja palkitseva tarjoten hyvät ansiomahdollisuudet. Oikealle henkilölle tässä on todellinen tulevaisuuden paikka.

Kiinnostuitko? Lisätietoja itsenäisen edustajan rekrytointiprosessista antaa Timo Back, Senior Advisor, timo.back@targetheadhunting.fi tai +358 400 476 033.

Jätä sähköinen hakemus osoitteessa www.targetheadhunting.fi > Työnhakijalle > Avoimet työpaikat. Liitä mukaan hakemuskirjeesi ja CV.

Haku päättyy 22.9.2018. Toimithan ripeästi, haastattelemme sopivia hakijoita jo hakuajan kuluessa. Toimi täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.